Framtiden tillhör de som är bra på att ställa frågor

Jag har precis fått access till plugins och browsing på ChatGPT. Fantastiska möjligheter öppnar sig. Men… jag känner mig helt överväldigad. Det är enormt kraftfulla verktyg jag har tillgång till nu. Verktyg som för bara några år sedan var science fiction. Men hur ska jag använda dom?

Jag känner mig lite blockad av att det går att göra så mycket. Det finns så många möjligheter och frågor att det blir svårt att välja.

Vilka problem ska jag lösa med AI? Vilka frågor ska jag ställa?

Jag tror det kommer bli viktigare i framtiden. När det blir mer självklart att allt kan lösas med AI så blir problemformuleringen ännu viktigare än tidigare. Är du duktig på att definiera ett problem och ställa rätt frågor kommer du också lösa problem bättre med hjälp av AI.