Vad är egentligen syftet med den här ”bloggen”?

Bra fråga!

Jag reggade oskarglauser.com för länge sedan då jag då och då köper på mig domäner som kan vara bra att ha och vem bör ha den domänen om inte jag.

Som många andra finns jag på sociala medier av alla slag men har även en sajt för mitt bolag Glauser Creative som visar det jag gör och kan och funkar som en portfolio. Den hittar du på glauser.com

Dock är den sajten på engelska och jag försöker fylla den med saker som är mer jobbrelaterade. Då SEO (alltså sökordsoptimering) kan göra skillnad nu förtiden så tänkte jag att den här domänen kan fylla den rollen plus att jag kan skriva lite mer lösa saker som är mer frikopplade från det jag jobbar med här. Dessutom på svenska.

Antagligen är det inte så många som läser detta. Men jag vet att åtminstone Google gör det : )