Ett lopp till avklarat: Lidingöloppet

Jag sprang Lidingöloppet 30 för första gången igår. Har sprungit halva en gång tidigare men det var ingenting jämfört mot detta. Det kändes som i stort sett bara backar hela vägen. Det tog aldrig slut. Folk pratar om aborrebacken men det är ju bara en av typ 15-20 jobbiga backar under loppet.

Aja, det kvar kul och jag kom in på 3:00:26 vilket var OK. Jag siktade på under 3h så det var irriterande nära men jag skyller på att Strava appen på min klocka (Apple Watch) visade fel. Enligt den hade jag 5-10 min tillgodo. Borde kollat vanliga tiden såklart och insett att jag inte hade det. Då hade jag nog kunnat pressa mig under 3h.

Det var ett väldigt tufft lopp i alla fall. Jag ska springa Stockholm Marathon nästa år men misstänker Lidingöloppet är jobbigare.

Men kul att ha klarat av det!

https://www.youtube.com/watch?v=2zYvhM5JHQw
Se filmen som Lidingöloppet skickade mig efter loppet.