Vad är viktigt?

Dygnet har 24 timmar varav man sover 8 (om man har tur). Veckan 7 dagar. Månaden ca 30 dagar och året 365 dagar.

Vad ska man ägna all tid åt? Har man ett fulltidsjobb och familj så är den frågan inte lika relevant men du har ändå ett val hela tiden.

Är det viktigt att titta på Netflix? Laga mat? Träna? Skriva den här bloggposten? Kanske, beror på.

Jag tänker en hel del på tid. Hur mycket tid som förloras hela tiden och aldrig kommer tillbaka. Medan jag tänker på det tappar jag ännu mer tid. Eller tappar man egentligen tid? All tid är en erfarenhet av något slag även om man bara sitter och funderar och stirrar på en vägg.

Jag kan bli stressad över att barnen t ex spelar för mycket eller bråkar och inte använder sin tid till vettigare saker. Samtidigt som jag som har mindre tid kvar ägnar en massa tid till andra onödiga saker.

Vad är egentligen bra saker att ägna sin tid åt?

Jag tror inte det finns något svar på den frågan egentligen.

Svaret beror på dig och hur du tänker just nu.